top of page
Draaispiegel
Vier afstudeerstudenten van de kunstacademie AKV St. Joost te Breda vertonen hun werk in het voormalig zwembad De Blikken. Alle vier de makers verzetten zich ieder op hun eigen manier tegen een specifiek mensbeeld. In deze expositie zijn zij niet persé opzoek naar antwoorden, maar hopen ze het publiek aan te zetten om zelf ook vragen te gaan stellen.

Een expositie die nooit heeft mogen plaats vinden in verband met het Coronavirus.

 

Oorspronkelijk op 29-30-31 mei 2020 had ik als curator de expositie genaamd 'Draaispiegel' georganiseerd. Vier afstudeerstudenten van de kunstacademie AKV St. Joost te Breda zouden hun werk vertonen in het voormalig zwembad De Blikken dat in beheer is van Stichting Bock. Samen met de locatie, derde partijen en de makers zelf hadden we een weekendprogramma samengesteld en alle organisatorische aspecten waren geregeld. Zo konden er bijvoorbeeld gratis tickets worden aangeschaft via Eventbrite.nl en zouden er onder meer op de zaterdagmiddag diverse lezingen gehouden worden.

Desondanks heb ik al de nodige ervaring op mogen doen als 'curator' en heb ik dit ervaren als een mooie kans om mijn kennis te vergroten op zowel organisatorisch vlak als in samenwerking met andere makers en organisaties. 

Gelukkig hebben we de sociale mediapagina's nog: Instagram @expositiedraaispiegel en Facebook www.facebook.com/Expositiedraaispiegel/.

Ben jij of ken jij iemand die nog op zoek is naar een curator voor een toekomstige expositie? Neem dan gerust contact op via deze pagina.

1/6

© 2021 Jamie Jansen 

  • LinkedIn Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
bottom of page