top of page
Britt onderzoek
Producent / Projectmanager

Lukt het niet om een strakke planning te maken en/of de juiste personen voor jou project te benaderen? Dan is wellicht een samenwerking met een producent of projectmanager iets voor jou!

Samen bundelen we elkaars krachten en vaardigheden om het project op een hoger niveau te tillen. Wat heb ik jou te bieden als producent/projectmanager: een duidelijk vormgegeven gestructureerde (flexibele) planning, hulp bij het benaderen van de juiste contactpersonen, mijn netwerk aan mensen van binnen en buiten de kunstwereld, met regelmaat een persoonlijke herinneringsboodschap van belangrijke deadlines en tot slot denk ik ook graag met je mee op inhoudelijk vlak van het huidige project.

Op deze manier mocht ik o.a. Britt van den Boogaard begeleiden bij haar project 'Trance Machine'. Ik hielp haar bij het producen en managen van haar installatie. Dit deed ik door voor haar een strakke planning bij te houden en haar hierop te attenderen. Daarnaast hielp ik haar o.a. bij het opstellen van haar e-mails, het vinden van deskundigen en notuleren van belangrijke gesprekken om haar project op een zakelijk gebied op orde te houden. 

 

Britt zelf ondervindt vaak stress, doordat ze het moeilijk vindt om op meerdere dingen tegelijk grip te hebben. Zelf is ze erg goed in het creëren en uitvoeren van haar beeldend werk. Om haar niet te veel te laten stilstaan bij de zakelijke onderdelen van het vakgebied, was ik er voor haar als producent/projectmanager. Op die manier kon Britt zich focussen op haar kwaliteiten en had ze daarnaast een steuntje in de rug die alles voor haar op orde hield. 

Met regelmaat hadden we gezamenlijke gesprekken waarin zowel zij als ik van elkaar hadden geleerd. Ik geloof dat een samenwerking tussen makers en producenten altijd tot nieuwe inzichten leid voor beide partijen. Waar wacht je nog op, benader mij via deze pagina!

© 2021 Jamie Jansen 

  • LinkedIn Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Flickr Social Icon
bottom of page